my360.hu | gearsofwar.blog.hu | halo3.blog.hu | crackdown.blog.hu | lostplanet.blog.hu | xboxlive.blog.hu

Nincs megjeleníthető elem

Nincs megjeleníthető elem

Új lap - 1

Utolsó kommentek

Archívum

Nincs megjeleníthető elem

A történet

2007.02.05. 18:38 | drumbox | Szólj hozzá!



A bolygó neve: E.D.N. III

A történet a nem is olyan távoli jövőben játszodik, egy kutatócsoport elhagyja a Földet azzal a céllal, hogy az emeberiség számára meghódítsanak egy új planétát. Kolóniát hoznak létre az E.D.N. III nevű  igen fagyos bolygón, hogy tanulmányozzák és mérlegeljék képes-e ez a bolygó azokat a feltételeket biztosítani, melyek az emberek számára elengedhetetlenül szükségesek az életbenmaradáshoz. Mivel a bolygón igen hideg van, kiépítenek egy megfelelő mennyiségű hőenergiát adó hálózatot, melllyel elméletileg sikerülne megteremteniük a szükséges feltételeket...  Azonban nem ők az egyedüli lakók



Egy másik, kegyetlen faj is szemet vetett a bolygóra, és eszük ágában sincs lemondani róla, ők az Akridok. Rengeteg fajtája ismeretes, a kicsi rovarszerűtől a hatalmas monstrumig, és igencsak félelmetesek, szóval nem az a kimondott barátkozó típusú organizmus. Ha a jégkorszakot idéző hideg, és a nem éppen barátságos  Akridok  jelenléte nem lenne elég, akkor ejtenék pár szót a jégkalózokról (ice pirate) is, ugyanis velük is számolnunk kell. A nevükbőll lehet következtetni, hogy ők sem lesznek a szövetségeseink. Mint általában a kalózok  ők is fosztogatnak és gyilkolnak, viszont szintén nem szeretik az Akridokat.  Ahhoz hogy az emberek fel tudják venni a harcot, úgynevezett Vital Suitokat építettek, melyek a Mech robotokhoz hasonló szerkezetek, s igen komoly tűzerővel rendelkeznek.



Nagyjábol ezeket az információkat tudjuk a háttértörténetről, mikor megkapjuk az irányítást...de a 0. pálya még erősen a történet része. Innentől egy  Wayne nevű fickó szemszögéből folytatódik a sztori.  Szokásos mindennapos teendőink közepette hirtelen egy nagyobb csapat Akrid támad ránk, és csapatunkra. Egyértelmű szituáció, és sajnos ez is mindennapos esemény, nem kell mást tennünk, mint likvidálni a ránk támadó hordát...simán megy minden, amikor  hirtelen egy hatalmas teremtmény jelenik meg, a „Green eye”. Nincs más dolgunk, mint folyamatosan menekülni, majd beülni egy V.S.-be, és adni neki ami a csövön kifér.



Csakhogy nem nagyon hatja meg a próbálkozásunk, és mindent összezúzva ami az útjába kerül egyre közelebb ér, és csak egy cél lebeg a nagy zöld szeme előtt: elpusztítani minket! Még közelebb ér, olyannyira, hogy már-már azon gondolkozunk, mit rontottunk el, amikor is egy hatalmas robbanás következtében Wayne apja megment minket...az élete árán...Egy ismeretlen helyen ébredünk  a kezünkből érdekes csővek lógnak, amikben aranyszínű fényáradat pulzál. Még gondolkodni sincs időnk, hogy mi történt, amikor megjelenik egy ismeretlen arc, és elkezd beszélni hozzánk, kérdezi, hogy hívnak, honnan jöttem, - és itt jövünk rá, hogy nem úsztuk meg nyomtalanul ezt a kis kalandot, ugyanis karakterünknek amnéziája van, és a nevén, meg az apja halálának tényén kívül semmire sem emlékszik, még arra sem, hogy ki ő valójában! 



Tehát a zöld szemes affér után egy csapat jégkalóz talált ránk az épület romjai közt , s ők hoztak erre a helyre. Wayne nem tudja vajon bízhat-e megmentőiben, vagy valamilyen összeesküvés áldozat lett. Egy biztos, nincs más választása, mert csak segítséggel tudja megbosszulni apja halálát, és mivel semmire sem emlékszik, kénytelen megbízni új ismerőseiben, név szerint Luka, Rick, és Yuriban.  Magabiztosan és céltudatosan indulunk utunkra, hogy beteljesítsük bosszunkat.

A teljes cikket és más teszteket is elolvashatsz a www.xboxmekka.hu weboldalán.

A bejegyzés trackback címe:

https://lostplanet.blog.hu/api/trackback/id/tr9933809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása